Down for Maintenance (Err 3)

Zoals jullie allen wel gemerkt hebben, of niet; Xtream Codes CMS is voor nu afgesloten, dit is inclusief hun website en alle services.
Dit is het main administratieve software panel wat gebruikt word bij 99% van alle iptv providers/servers die jullie,je familie en vrienden voorziet van content.
We stoppen voor nu even met aanmaken van nieuwe gebruikers en verlengingen omdat dit niet kan omdat het panel dus down is. Ondertussen werkt zo goed alles alles kwa NL streams, maar we weten nog niet voor hoe lang omdat we ze niet kunnen herstarten of repareren omdat het panel down is.
We zullen ons uiterste best doen om de server te herstellen en voor alle betaande klanten, Aangezien xtream codes dus down is zullen we alles moeten overzetten na een nieuw panel
Hetgeen wat we van jullie vragen is of jullie in deze periode geduld kunnen hebben en geen emails en tickets sturen, we zijn op de hoogte van alles, en doen er alles aan het zo snel mogelijk weer
draaiende te krijgen.
We gaan dus niet weg,alles komt goed, het heeft alleen tijd nodig en deze hebben we nu echt nodig, dus wees alstubieft geduldig, en wacht af op reactie van ons.
Alles zal gewoon goed geregeld worden en opgelost, net zoals behoort bij een goede service waar de klant voorop staat.
Er zal kosteloos tijd bij uw abonnement opkomen, als tegemoetkoming van eventuele down time die zich voordoet.
Zodra we meer weten qua details etc, zullen we u dit laten weten.
Alvast heel erg bedankt voor uw begrip !